Småstadsfrun

Välkommen till denna blogg!

Tandreglering

Har du hört talas om osynlig tandställning? Den fästes på baksidan av ens tä'nder istället för på framsidan vilket gör att den inte syns, så himla smart! Har man lite sneda tänder kan det vara en anledning till ganska mycket stress, som så mycket annat egentligen, med ens utseende. Men just tänderna är verkligen viktiga, det är med tänderna vi sköter en jättestor del av vårt signalsystem - dvs. hur folk uppfattar oss. Ett brett leende är den absolut snyggaste accessoaren man kan bära, ändå är det alldeles för vanligt att människor ler hämmat just på grund av sina tänder.

Man kan givetvis skaffa tandställning på grund av många anledningar, vissa rent medicinska, men jag tycker inte att man ska förakta anledningen självförtroende.

Många fördelar med en osynlig tandställning

Som vuxen är det svårt att förlika sig med tanken på att bära en vanlig tandställning i två år, särskilt om man jobbar mycket ute bland folk. Då är en osynlig tandställning ett fantastiskt alternativ! Det spelar ingen roll hur länge man tvingas bära den, för man kommer ändå inte att störas av den nämnvärt mycket. Dessutom får man njuta av att se hur leendet blir vackrare och vackrare för varje månad som går, något man inte märker så lätt med en vanlig tandställning eftersom den ju skymmer sikten en hel del.

En osynlig tandställning är lite dyrare än en vanlig, men det kan det ju vara värt, oavsett så är det ju en ganska kostsam behandling. Bor du I Stockholm så är Smajla tandreglering ett bra val för osynlig tandställning för de har mer erfarenhet än de flesta andra.

22 Jul 2016