Småstadsfrun

Välkommen till denna blogg!

Smidigt med en bärbar AC

Något som kan vara bra att ha hemma, eller på kontoret, framför allt på sommaren, det är en bärbar AC. Då kan man flytta på den till det rum man vill ha den, när man behöver. Det är smartare att ha en portabel AC en att välja en fast. Om du funderar på att köpa en sådan här, så kan det vara smart att jämföra bland olika modeller. Det kan du göra på bastitest24. Att få extra kyla inne är perfekt om det är supervarmt ute!

Hitta en bra AC som passar dina behov

Det som de allra flesta tittar på i första hand, oavsett om det är en portabel AC eller en fast, det är kyleffekten. Det gäller ju att den kan kyla ner såpass mycket som du behöver. Denna kyleffekt kan dock anges på lite olika sätt, så se till att läsa på mer om det.

En annan sak som många vill ha koll på, det är hur mycket det låter. Att ha en AC som brummar och stör en massa är inte alltid det roligaste. 

Det finns även andra saker du kan titta efter då du ska köpa dig en AC som går att flytta på. Det är bland annat luftflöde, om det är ett måste med ett fönsterkit samt om den har en app eller andra smarta möjligheter. Sedan hur stor den är samt så klart var den kostar. Det är alltid bra att jämföra före du köper!

11 Sep 2022