Småstadsfrun

Välkommen till denna blogg!

Längtar efter sommaren nu

Nu längtar jag efter sommaren igen! Visst vi är bara i februari och vintern har ju varit ganska mild, men kallt är det allt! Jag föredrar värme! Nu kan man ju inte heller lika lätt fly utomlands, med den pandemi som är i världen. Så man får vackert sitta hemma och längta efter sommaren. Det återstår ju att se även hur det ser ut då, vad man får göra och inte. Semestern blir nog hemma detta året med. Dock har vi ju en vattenlekpark nära oss, läs mer om sådana på cadoaqua.se. Det är ju bra för barnen. 

Passa på att renovera hemma

Om det blir så att man får tillbringa semestern hemma detta år så ska jag nog lägga fokus på huset. Det behöver en del renoveringar. Ska man ändå ha en hemester som det kallas så kan man ju ordna med sådana saker. Det är bland annat fasaden som behöver målas om och sedan är jag även grymt sugen på att renovera inne en hel del. Vi kan ju göra en hel del själva, vi är båda rätt händiga.

Januari känns så lång

Varför är det alltid så att janauri månad aldrig vill ta slut? Den är ju inte längre än andra månader, men ändå känns det som att den är jättelång. Men det är väl för att man längtar efter våren och sommaren som man tycker så.

18 Feb 2022