Småstadsfrun

Välkommen till denna blogg!

Planer för vår och sommar

Även om det är slutet av december och vi precis har firat jul, så kan jag inte hjälpa att jag sitter här och planerar inför våren och sommaren. Visst, det är rätt många månader kvar, men det är bra att vara ute i tid med att planera vissa saker. Jag har funderingar på att göra om i trädgården lite. Dels plantera in nytt, kanske bygga ett växthus samt skaffa större utemöbler. Såg att det finns smarta mittdelar att ha, så att man kan göra en riktigt stor soffa att ha ute. Det är ju rätt smart. 

En annan sak jag funderar på, att göra till våren, det är att anlägga en damm. Gärna en där man kan ha fiskar i. Det tycker jag verkar så mysigt. 

Snart är det nytt år

Nu är det inte många dagar kvar till att det är nytt år, sedan kommer det förhoppningsvis gå snabbt tills våren är här. Vår och sommar är de årstider jag föredrar allra mest. Visst kan vintern ha sin tjusning med, men, värme och sol, det är mer min melodi. Men, får väl ta och fira in det nya året först. I år ska vi ha en liten mindre tillställning och bjuda hem vänner. Ska laga en tre rätters meny tänkte jag. Det ska bli trevligt att åter igen få umgås. Det har ju varit lite si och så med det under förra året eftersom den där pandemin kom. 

25 Dec 2021