Småstadsfrun

Välkommen till denna blogg!

Bästa tipsen för flytten

Hur många gånger har du flyttat i ditt liv? Jag satt härom kvällen och funderade lite på hur många flyttar man varit med om i livet och tar jag med de som skedde när jag var barn och bodde hemma så är jag faktiskt upp i tvåsiffriga tal! 

Med så många flyttar så lär man sig ett och annat och även om jag som liten inte var ansvarig så lärde mor och far ut en del saker som jag burit med mig vid flyttar även i vuxen ålder. Sen har jag ju snappat upp ett och annat själv också, som när jag pratade med en kille som jobbar på flyttfirma i Nacka till exempel, då lärde jag mig hur man packar för att kunna bära 2 lådor åt gången. Inte dumt alls! Här delar jag med mig av några av mina bästa tips, hoppas de kommer till nytta.

2 topp-tips

Mitt första tips är kanske inte så unikt just för mig. Det är att packa ett rum i taget. Ställ in kartonger och packa ner allt som hör till sovrummet, skriv sovrum på lådorna så hamnar de rätt med en gång när du kommer fram. 

Mitt andra tips - Se till att vila ordentligt lite då coh då! Ingen kommer att tacka dig om du ligger helt sönderbruten på golvet efter en flytt. Ta det lite lugnt, bostaden är kvar! Pausa, drick och ät och glöm inte av att ha kul medan ni kånkar och bär! 

30 Nov 2022