Småstadsfrun

Välkommen till denna blogg!

Smart använda ögonfransserum

Vill du förlänga, förstärka och förgylla dina ögonfransar? Då ska du satsa på ögonfransserum. Jämför olika sorter på bastitest24.se. Att ge lite extra omtankte till dina fransar, det är rätt bra att göra. Har du ögonfransar som är ganska tunna eller korta, så kan du med ett serum göra dem längre och tätare. 

I ett ögonfransserum så finns det en mängd vitaminer och andra bra ingredienser. Det är dessa som stimulerar så att dina fransar växer på bättre. Du bör dock se till att applicera serumet regelbundet för att få effekt. 

Hur funkar det?

Ibland så kallar man ögonfransserum för ögonfransnäring. Serumet är för att du ska kunna få fransar som är starkare, längre och tätare. Det brukar ta ett par veckor för att se ett resultat. Sedan kommer det att hålla i sig, så länge som du fortsätter att använda dig av ditt ögonfransserum.

Idag finns det flera varianter av ögonfransserum. Många av dem kommer i en hylsa med applikator. De påminner lite om en mascara ibland. Sedan finns det de som har en tunn pensel eller en svampapplikator.

Appliceringen skiljer sig åt beroende på vilket serum du väljer att köpa. En del av dem ska du stryka längs med dina fransrötter, andra ska appliceras både på fransar och fransrad. Sedan är det en del av dem som ska appliceras en gång per dag medan andra är två gånger om dagen.

När du stryker på serumet så får dina fransars hårsäckar den näring de behöver. Det i form av peptider och aminosyror. Det hjälper fransarna att växa bättre.

12 Nov 2022