Småstadsfrun

Välkommen till denna blogg!

Renoveringstankar

Som väldigt hemkär person så är det himla viktigt att hemmet är en plats man trivs ypperligt bra på och för att trivas hemma så inreder man det gärna i den stil man tycker om. Ibland krävs lite större ingrepp och det är inte alltid av estetiska skäl som man må¨ste riva ut det gamla och sätta det nya på plats, särskilt inte om man bor i ett gammalt hus/en gammal lägenhet.

Byta fönster

Att byta fönster kan kännas motsträvigt, kanske är man fäst vid sina gamla rickiga fönster som gnäller så hemtrevligt när man öppnar dem. Fast många är mest glada över att få nya fönster som ger bättre isolering och som kräver mindre underhåll. 

Det är förstås av yttersta vikt att man beställer sina nya fönster från en fönsterfirma som leverar högkvalitativa produkter och som samtidigt ger den service som man som kund förtjänar. Jag har själv erfarenhet av Westcoast Windows och hos dem är det just kvalitet som står högst upp på prioriteringslistan. Man köper fönster som kommer att hålla i generationer framöver, som det ju ska vara när man investerar så mycket pengar i sitt hem.

Underhållsfria fönster - värsta lyxen!

Vad jag har uppskattat mest med att få in nya fönster hemma är att jag valde så kallade underhållsfria fönster, alltså jag gillar inte att låta som att jag överdriver men jösses vilken lättnad! Vi bytte ut gamla träfönster och jag har sedan dagen de nya kom på plats spenderat ytterst lite tid på att hålla efter fönstren, i jämförelse med tidigare då de fick tvättas, putsas och lagas mest hela tiden.

Mitt tips till er idag är att satsa på underhållsfria fönster om fönsterbyte står högt upp på er renoveringslista. Läs gärna mer om olika fönster på Wikipedia.

18 May 2016