Småstadsfrun

Välkommen till denna blogg!

När man lider av extrem behåring

Det finns idag många kvinnor som lider av extrem behåring, på ställen där det inte borde finnas hår hos en kvinna. Detta kan bero på en sjukdom som heter hirsutism. Det är manlig behåring hos kvinnor vilket innebär att de får mustasch och liknande behåring som hos en man. Jag har en väninna som lider av detta, det är därför jag har koll på vad det är. Själv har jag bara håriga ben som man kan läsa enkelt med en vaxning. Hirsutism däremot kräver oftast permanent hårborttagning. Genom att besöka hårborttagningstockholm.nu så kan du läsa mer om detta. Där finns nämligen en salong som jobbar med permanent hårborttagning i Stockholm. Leila Rönnbäck äger denna salong och hon jobbar bland annat med diatermi och IPL.

Andra sorters behandlingar

Leilas salong erbjuder inte bara permanent hårborttagning i Stockholm utan har även andra typer av behandlingar. Bland annat dessa;

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Att ta hand om sin kropp, gör att man mår mycket bättre. En massage eller fotbehandling är verkligen en stunds skön avkoppling. Om du behöver permanent hårborttagning i Stockholm så kan du boka in det hos Leila samt även en eller flera andra behandlingar. Just att låta en professionell salong göra en IPL är det bästa valet. Maskiner för hemmabruk kan ställa till det och ge både skador och biverkningar. Hos Leila så får du garanterat resultat, samt att din behandling utförs av en salong som är certifierade för att genomföra IPL hårborttagning.

22 Mar 2016