Småstadsfrun

Välkommen till denna blogg!

Byta ytterdörr?

Det talas ofta om vikten av att byta fönster samt att byta tak eller så. Men något man med fördel även kan byta ut, det är ytterdörren. När det gäller ytterdörrar, så håller de ju länge, men att byta den kan ha att göra med att man vill förrnya den helt enkelt. Det kan vara i samband med att man ändå byter fönster till exempel. En ytterdörr är det som möter en när man kommer hem, samma med gäster som besöker dig. Det är inte fel att ha en snygg dörr, som även är säker! Det finns ju idag många bra dörrar som är extra inbrottssäkra. Dock föredrar jag att kombinera det med ett bra larm.

Vill du köpa ny ytterdörr?

Om du går i tankarna på att köpa dig en ny ytterdörr, så finns det många bra att välja på hos Mockfjärds. Där köpte jag själv en ny ytterdörr, inte alls länge sedan! Detta företag har dessutom fönster och garageportar. Så nästa steg här hemma är att byta ut porten till garaget tror jag. 

Att byta dörr är inte så svårt, det är bara att mäta den du har idag, så att du får rätt mått. Sedan välja ut en dörr du tycker passar ditt hus. Det kan ju vara snyggt att bryta av med en helt annan färg, eller så kör du med samma färg som du har på huset! Det är upp till dig vad du föredrar.

15 Nov 2021